Pupil van de week

Pupil van de week

 
Seizoen 2016-2017

Jelmar Catalan Abarca opgehaald door Chris Both
Stolwijk - Vreeswijk 0 - 1


Hallo,

Ik ben  Jelmar Catalan Abarca en  ik speel in de E2. Ik mocht pupil van de week zijn toen Stolwijk 1 tegen Vreeswijk moest voetballen.

Ik werd door Chris Both opgehaald en mocht bij hem achterop de scooter mee naar het voetbalveld.

We hebben eerst nog even bij het tweede gekeken. Daarna gingen we omkleden en naar het veld voor de warming up. Daar mocht ik na het warmlopen Harvey (de keeper) inschieten. Dat vond ik erg leuk.

Ik mocht de aftrap nemen en scoorde het enige doelpunt van Stolwijk deze wedstrijd. Helaas verloren we met 0-1.

Ik heb een leuke middag gehad en zou best elke week pupil van de week willen zijn!

Jelmar Catalan pupil vd wk Jelmar Catalan pupil vd wk 2

 


Seizoen 2015-2016
 
Hemraadj Henricus opgehaald door Tim Zijderlaan
Stolwijk - Zoetermeer 2 - 1
 

Hemraadj zei laatst nog: ‘Ik denk niet dat ik ooit pupil van de week ga worden’. En toen werden we ineens opgebeld. De vraag of Hemraadj die zondag pupil van de week wilde zijn…Hemraadj zei meteen heel hard JA!!!! Wat een verassing was dat zeg!

Hemraadj werd die ochtend opgehaald door Tim Zijderlaan en samen liepen ze naar het voetbalveld. We hebben eerst lekker relaxed in het zonnetje op een bankje gezeten. Na het omkleden en het drukke praten gingen we naar het voet balveld toe voor een warming up. Ik mocht ook mee doen! We gingen eerst heel hard sprinten en later mocht ik steeds ballen op Harvey schieten die de doelman was. Ik ben zelf ook een keeper en hoop dat ik later les mag krijgen van Harvey want ik vind hem heel goed! Voor de wedstrijd begon mocht ik op het doel schieten van de tegenstander. De eerste keer schoot ik op de paal dat was wel een beetje jammer. Daarna schoot ik raak maar stond er geen doelman om de bal te houden. Het was erg leuk. Daarna met wat andere teamleden en de trainer in de duck out de wedstrijd gekeken. Het was een ontzettend spannende wedstrijd en Stolwijk heeft uiteindelijk gewonnen met 2-1. Ze vroegen meteen of ik weer pupil van de week wilde zijn omdat Stolwijk voor het eerst dit seizoen een thuiswedstrijd gewonnen had. Nou dat zou ik best wel leuk vinden. Daarna zijn we met zijn allen naar de bestuurskamer gegaan. Mijn opa en oma, mijn ouders en mijn zusjes mochten ook mee. We kregen daar lekker wat drinken en heerlijke snack hapjes en chips. Daarna kreeg ik van Coen een oorkonde en heeft Tim mij een super coole voetbal overhandigd met alle handtekeningen van de spelers van het eerste elftal. Die bal heeft een mooi plekje gekregen op mijn kamer. Tim en alle anderen, ontzettend bedankt voor deze leuke middag!

Groetjes van Hemraadj

Hemraadj

 

 


 

Tygo Bak uit E3 opgehaald door Martin Angenent
Stolwijk - ASW 1 - 3
 

Zondag 3 april was ik pupil van de week. Ik werd opgehaald door Martin Angenent.

Het was heel mooi weer en daardoor waren er veel supporters.

Stolwijk moest tegen ASW. Ze hebben helaas verloren met 1-3.

Ik vond het heel erg leuk om pupil van de week te zijn. De bal die ik gekregen heb, ligt op mijn kamer.

Bedankt VV Stolwijk!

Groetjes,

Tygo

tygo

 

 


 

Lucas Vuik uit E4 opgehaald door Jasper Verdoold / Frank Hoogendoorn
Stolwijk 1 - Antibarbari 0 - 2
 

VV Stolwijk- Antibarbari  13 maart 2016

Een heel druk voetbalweekend, zaterdagochtend zelf gevoetbald en ’s-avonds mee naar Excelsior – Groningen. Laat thuis, maar goed uitgeslapen, klaar voor de wedstrijd VV Stolwijk – Antibarbari.

Iets te laat, maar kwart voor 1 opgehaald met de grote bus door elftalleider, verzorger, ballenpomper en nog veel meer, Jasper Verdoold. Ik werd al zenuwachtig, zou die nog wel komenJ

Eenmaal op het veld aangekomen werd ik begeleid door Frank Hoogendoorn, niet alleen een topper als linksback. We werden klaargestoomd voor de wedstrijd met muziek in de kleedkamer, maar eindelijk gingen we naar buiten voor de warming up. Alle loopoefeningen meegedaan, pfff wat rennen die gasten hard zeg. Daarna lekker overspelen met de wisselspelers en even kijken hoe ze een positiespel gingen doen. Toen weer naar de kleedkamer.

Samen met de scheidrechter en de wedstrijdbal in mijn handen het veld op, alle spelers achter ons aan. De wedstrijd kan gaan beginnen, de grensrechters en aanvoerders een handje gegeven, Toen mocht ik de aftrap nemen, en met de bal dribbelen naar. het doel van Antibarbari. Hij zou er toch wel in gaan? Yes gelukt, gescoord, het goede voorbeeld gegeven.

Toen rennen naar de dug-out, mooi plekkie naast Jasper en vooral heerlijk in het zonnetje. De wedstrijd, ja wat zal ik er van zeggen, weinig kansen, veel strijd. Stolwijk kreeg de kans niet om over te spelen, Antibarbari zat er bovenop. Denk ik lekker wat te gaan drinken in de rust, moest Antibarbari net nog even scoren.

In de kleedkamer de tactiek voor de 2e helft doorgenomen, maar helaas Antibarbari was vandaag te sterk, alles geprobeerd maar het zat er vandaag voor Stolwijk niet in, 2-0 verloren

Nog even in de kleedkamer geweest, daarna naar de bestuurskamer. Chippies, bitterballetjes en een glas Cola, lekker even bijkomen. Frank kwam naast me zitten, even leuk gebabbeld, ook met de trainers van beide partijen. Als ik tips had voor Stolwijk mocht ik die altijd geven aan de trainer van Stolwijk. Nou gewoon met zijn allen keihard je best doen de komende wedstrijden!

Kreeg ook nog een bal met alle handtekeningen van de Stolwijk-sterren van vanmiddag, die heeft al een mooi plekkie gekregen!

Dank aan iedereen die deze middag zo leuk hebben gemaakt.

Groetjes,

Lucas Vuik

LucasVuik

 

 
Nik Boesberg uit E3 opgehaald door Rik van Eijk
21 februari, Stolwijk 1- HOV/DJSCR 1 0 - 1
 
Ik werd opgehaald door Rik van Eijk en toen gingen we lopend naar de voetbal. Daar gingen we in de kantine zitten met de andere spelers. Daarna gingen we naar de kleedkamer om om te kleden en daar was de trainer ook bij. Toen ging de trainer de opstelling laten zien op een bord. Daar kreeg ik het pupil van de week shirt en die trok ik aan. Toen gingen we de warming up doen, dat was best zwaar hoor! Beetje overpasen met de spelers. Toen werd ik naar de kamer van de scheidsrechter gebracht en gingen we het veld op. Ik werd nog door de tegenstander opgetild en die riep .. Pupil van de weeeeeek... dat was grappig. De aftrap heb ik genomen en gescoord natuurlijk! Het was heel koud, dus in de duc out kreeg ik een hele grote lekkere warme jas aan en toen had ik het niet meer koud. In de rust kreeg ik nog een zakje snoep. Het was erg jammer dat de tegenpartij in de laatste minuut scoorde. Dus verloren we met 0-1. Na de wedstrijd gingen we met mijn vader, moeder, broertje en zelfs opa en oma mochten mee, wat drinken en een snackje eten in de bestuurskamer. Daar kreeg ik een oorkonde, foto van Stolwijk 1 en ging ik op de foto met Rik en kreeg ook nog een leuke, oude foto van mijn vader zijn voetbalteam van vroeger. Ook kreeg ik nog een bal met alle handtekeningen erop.
Ik vond het een hele leuke middag! Bedankt iedereen!
Groetjes van Nik Boesberg
 
nikboesberg
 

 
Joris van de Werken uit E4 opgehaald door Ric Kamhoot
 
Stolwijk - Donk 1 - 2
 
Ik werd opgehaald door Ric Kamhoot. Hij is heel aardig. We gingen samen naar het voetbalveld. Toen kreeg ik wat te drinken en snoep en mocht ik de kleedkamer in. Ik kreeg een shirt aan met pupil van de week er op. Ze draaien harde muziek in de kleedkamer, dat vond ik heel cool.
 
Toen gingen we de warming-up doen. Ik mocht overschieten en we gingen de aftrap doen en scoren op het doel. Daarna gingen we de wedstrijd kijken. In de rust mocht ik weer mee overspelen. Jammer dat VV Stolwijk verloor van Donk met 1-2, maar Ric Kamhoot scoorde wel en zelfs bijna nog een 2e keer. Toen gingen we naar de bestuurskamer en aten we lekkere mini-frikadellen en kreeg ik een mooie bal met alle handtekeningen. Het was een super leuke dag.
Ric en iedereen van VV Stolwijk bedankt.
 
Groetjes Joris van de Werken
 
joris
 
 
Lucas van de Beukel uit E3 opgehaald door Chris Both
 
Stolwijk - NOCKralingen 0 - 1
 
Ik Lucas van den Beukel speler van de E3 mocht zondag 29 november pupil van de week wezen tijdens de thuiswedstrijd tegen NOC Kralingen.
Cris Both kwam me thuis ophalen (hij woont aan de andere kant van de straat) en samen gingen we naar de club toe.Daar kreeg ik een zakje chips en een flesje drinken en heb ik nog wat met andere spelers gesproken.Daarna mocht ik met de spelers naar de kleedkamer en samen met hun de warming-up mee doen, best zwaar.
 
Toen ging ik samen met de scheidsrechter de spelers ophalen om naar het veld te gaan.Daar mocht ik de aftrap nemen en langs de spelers van de tegenstander dribbelen om vervolgens te scoren.De wedstrijd keek ik samen met de wisselspelers vanuit de dugout.
 
Soms moest ik de ballen ophalen die waren weg geschoten op het andere veld.
Toen de wedstrijd was afgelopen, helaas verloren met 0-1, mocht ik naar de bestuurskamer.Daar kreeg ik nog wat te drinken en lekkere hapjes samen met me ouders en me broer.
 
Wat toen het allerleukste was, dat ik een bal kreeg van Cris met alle handtekeningen van de spelers en een oorkonde als pupil van de week.
Ik vond het heel erg leuk om pupil van de week geweest te zijn.
 
lucas2
 
Sander Jonkheid uit E2 opgehaald door Rick van Eijk
 
Stolwijk - Bodegraven 0 - 1
 
Hallo ik ben Sander Jonkheid. Ik mocht zondag 27 september eindelijk pupil van de week zijn. En ik werd door Rik van Eijk opgehaald in een hele mooie auto!Daarna kreeg ik van Rik van Eijk sinas en een zakje snoep en toen gingen we nog even praten buiten met de spelers. En toen gingen we omkleden en toen eerst een warming up gedaan en daarna met drie spelers over geschoten en toen nog even op de keeper geschoten. En toen ging de wedstrijd beginnen en ik mocht de spelers van Bodegraven voorbij spelen en toen had ik gescoord. En toen mocht ik in de dug out de wedstrijd verder kijken en in de pauze mocht ik in de kleedkamer luisteren naar wat de trainer zei.En toen zei de trainer je mag de keeper nog even in schieten. Daarna ging de wedstrijd verder maar jammer genoeg heeft Stolwijk met 0-1 verloren van Bodegraven en aan het eind kreeg ik nog wat drinken, een bal en wat gave spullen. Het was een super leuke dag!!!!!
 
Sander Jonkheid
 
Sanderjonkheid
 
 
Robin van Herk uit E3 opgehaald door Nick Stoppelenburg
 
Stolwijk 1 - Olivio 0-2
 
Zondag 13 september 2015 was ik pupil van de week!
 
Ik werd om 12.30 uur opgehaald door Nick Stoppelenburg.
Aangekomen bij het voetbalveld, kreeg ik een zakje snoep van Nick. Daarna gingen de mannen van het elftal zich omkleden. Daarna gingen we inspelen. Ik mocht een balletje trappen met Nick omdat hij niet kon spelen i.v.m. met een blessure.
Daarna mocht ik meelopen naar de scheidsrechter en mocht ik de bal vasthouden.
 
We liepen toen met elkaar het veld op en ik mocht de aftrap nemen, de bal langs spelers van de tegenpartij spelen en toen scoren.
Daarna mocht in de dog out plaats nemen naast de reserve spelers. Na de rust kreeg ik een lekker sinasappeltje.
Na de wedstrijd mocht ik samen met mijn vader, moeder en zus naar de bestuurskamer.
Daar kregen we allemaal wat te drinken en lekker hapjes. Van Nick kreeg ik nog een oorkonde en een mooie bal met alle namen van de spelers.
 
Het was een super middag! Bedankt allemaal! Jammer van de 0-2 verlies J
Groetjes Robin
 
 
robin
 

 
Dimitry van Barneveld uit F1 opgehaald door Jasper Verdoold
Stolwijk 1 - Leidse Boys 1 5-0
Hallo voetbalfans,
Vandaag 19-4-15 was ik pupil van de week en werd ik door Jasper verdoold opgehaald van huis en gingen we samen naar vv stolwijk.
Eenmaal daar kreeg ik eerst wat drinken en kreeg ik te horen, dat ik de aftrap mocht nemen en een doelpunt mocht maken bij de tegenstander leidsche boy`s , vervolgens mocht ik de hele wedstrijd mee kijken , uiteraard heb ik gescoord, en dat vond ik super gaaf.
Ook heb ik aan de warming up van onze selectie mee mogen doen, ook dat was super gaaf.
Na de wedstrijd” wat natuurlijk stolwijk heeft gewonnen”, mocht ik naar de bestuurs kamer en kreeg ik een oorkonde en bal met alle handtekeningen, van onze selectie spelers, de glimlach kon niet meer van me gezicht af.
Bedank bij deze ieder die voor mij deze super dag, georganiseerd heeft! Groetjes dimitry
dimitry met scheidsrechter
 

 
Guido de Mik uit E3 opgehaald door Stefan Visser
Stolwijk 1 - Cabauw 1 4 - 1
Ik ben Guido de Mik en ik was zondag 12 april pupil van de week. Ik ben opgehaald door Stefan Visser ik ging mee naar de kantine, en daar kreeg ik wat te eten en daar na even kennis maken met de spelers. De warming up was erg leuk. Toen mog ik met de scheids mee lopen.
 
Toen moes ik soort kop of munt doen. Ik mog de af trap doen en op doel schieten. Helaas ja mis! Toen mog ik in de dugout zitten met de coachen. Op het laatst mog ik mee naar de kleedkamer toen ging iedereen douchen.
 
In de bestuur kamer kreeg ik een bal met alle namen er op.
 
Ik vond het een hele leuke middag! Bedankt.
guido
 

Koen Kortlever uit E2 opgehaald door Joost Neeft
Stolwijk 1 - Hillegersberg 5 - 1
Ik was pupil van de week.
Ik werd opgehaald door Joost Neeft, die toevallig ook mijn neef is, dat vond ik erg leuk.
Ik ging eerst mee naar de kleedkamer en toen mocht ik meedoen met de “warming up”.
Het regende flink die dag.
Ik mocht de aftrap nemen en met de bal in het doel van de tegenstander scoren .
Ik heb de hele wedstrijd in de dug-out gezeten bij de andere spelers.
Stolwijk won met 5-1!
Na de wedstrijd ging ik naar de commissiekamer, waar ik nog wat te drinken kreeg.
Als laatste kreeg ik een bal met alle handtekeningen van de spelers erop.
Het was een natte, maar erg leuke dag.
koenkortlever
 

Tristan Verburg uit E2 opgehaald door Rik van Eijk
Stolwijk 1 - Bodegraven 1 2-4
Ik ben opgehaald door Rik van Eijk, omdat ik pupil van de week mocht zijn. Ik ging lopend naar het veld. Toen gingen wij naar de kantine. Toen kreeg ik van Rik AA en een zakje snoep. Daarna kwamen de andere spelers. En toen ging ik naar de kleedkamer. En daarna mocht ik meedoen met de warming up en daarna de keeper met de bal inschieten. Samen met Janus en de scheids liep ik het veld op en toen moest ik zeggen kop of munt. De tegenstanders mochten beginnen. Ik mocht op doel schieten en die schoot ik er in. Stolwijk heeft 2-4 verloren van Bodegraven. Zij staan eerste. Na de wedstrijd heb ik de bal met handtekeningen gekregen van Rik.
Ik vond het erg leuk,
Tristan Verburg
tristan
 
Rens Boer uit E3 opgehaald door Marco Verkaik
Stolwijk 1 - Ammerstol 1 2-1
Ik werd opgehaald door Marco en toen gingen we naar  de kantine bij de voetbal,
toen kreeg ik Cola en gingen we naar de kleedkamer.  Toen gingen ze heel hard
de muziek opzetten en omkleden. Toen gingen we de  warming up doen en daarna
terug naar de kleedkamer. Toen gingen we naar de  scheidsrechter en toen het veld op,
daarna mocht ik op de keeper van Ammerstol  schieten, en toen ging ik naar de dug out
om de wedstrijd te kijken. In de rust stond het  1-1, en toen mocht ik met de wisselspelers
gaan schieten op het doel.In de tweede helft was  het heel spannend, maar gelukkig won
Stolwijk met 2-1 van Ammerstol. In de bestuurskamer  kreeg ik een mooie bal met alle
namen erop, ik vond het een hele leuke dag, dank je  wel!
 
Rens
 
rens
 
Bjorn Pak uit E3 opgehaald door Mark Hoogendoorn
Stolwijk 1 - Warmunda 1 3-0 
Ik vond het superleuk om een keer mee te maken!
Zondagmiddag werd ik opgehaald door Mark Hoogendoorn.
Vond het erg gezellig, ze hebben zelfs muziek in de kleedkamer.
Het was natuurlijk ook leuk om Stolwijk te zien winnen van Warmunda
wel jammer dat mijn doelpunt niet meetelde, zou eigenlijk 4-0 moeten  zijn.
We mochten ook in de bestuurskamer komen na de wedstrijd. Daar
hadden ze lekkere snacks en ik kreeg er een mooie bal met alle  handtekeningen
van de spelers dat vond ik erg gaaf.
Alle spelers en trainers waren erg aardig voor me.
Iedereen bedankt voor alles!
 
groetjes Björn
 
pupil van de week
 

Tigo de Vos uit E1 opgehaald door Chris Both
Stolwijk 1 - Roodenburg 1 1-2
Ik werd opgehaald door Chris Both en mocht bij hem achterop de fiets en toen gingen wij in de kleedkamer kijken.
Ik mocht meedoen met de warming up en de keeper warmschieten. En toen mocht ik tegenstander uitdollen en scoorde ik een doelpunt.
Daarna ging ik met de trainer in de dug out zitten en daarna gingen wij iets lekkers eten en drinken en kreeg ik bal met handtekeningen.
Groetjes Tigo
tigopipil
 

 
Jamie van Oudshoorn uit E1 opgehaald door Martin Angenent
Stolwijk 1 - Bernardus 3-2
Zondag 26 Oktober werd ik om 12.00 uur opgehaald door Martin Angenent.
Op de scooter gingen we naar het voetbalveld. Eerst hebben we bij het 2e gekeken en kreeg ik chips van Martin. Daarna gingen we omkleden en gaf de trainer een toespraak. Toen was het tijd voor de warming up en mocht ik helpen inschieten.
De spelers van het eerste gingen terug naar hun kleedkamer en ik ging naar de scheidsrechter.
Toen kwamen de spelers van het eerste het veld op en mocht ik tossen van de scheidsrechter.
Ik kreeg toen de wedstrijdbal en daarmee mocht ik een doelpunt maken. Deze kwam eerst op de paal maar daarna ging die erin. De wedstrijd was spannend en Ome Robbie maakte 3 doelpunten ! En Martin hield bijna de pingel.
Na de wedstrijd kreeg ik in de bestuurskamer nog wat te drinken en een hapje. En daar kreeg ik van Martin een mooie bal met alle namen van het eerste erop. Het was een leuke dag en iedereen bedankt.
Groetjes,
 
Jamie van Oudshoorn (E1)
jaimy
 

 
Milan Sloof uit E1 opgehaald door Rob Angenent
Stolwijk 1 - ASW 0 - 5
7 september was het eindelijk zover ik was pupil van de week! Mijn vader en moeder wiste wie mij op kwam halen dus ik was wel erg nieuwsgierig en daar was Rob Angenent die mij kwam ophalen dat vond ik erg leuk!! Het leukste vond ik vooraf mee trainen m'n de keeper "inschieten" ik was wel erg zenuwachtig bij de aftrap helaas schoot ik mis! Ook vond ik de bal die ik kreeg erg mooi met alle handtekeningen van de spelers erop! Ik heb een hele leuke middag gehad!
Milan Sloof
milan pupil

SEIZOEN 2013-2014
Lennart Meuldijk uit E1 opgehaald door
Stolwijk 1 - Hilligersberg1 4 - 0
Lennart vond het helemaal geweldig; het leukste vond hij het soep eten met  het hele team en de bal die hij na afloop kreeg.
 NMS 0212

 
 
Vinnie Noorlander uit E2 opgehaald door Thomas van Vliet
Stolwijk 1 - Cabauw 1  0-1
 
Ik was pupil van de week bij de wedstrijd Stolwijk - Cabauw.
Om 12 uur werd ik opgehaald door Thomas van Vliet.
We gingen daarna met zijn allen warmlopen en inschieten.
Tijdens de wedstrijd heb ik in de dug out gezeten.
Jammer genoeg verloren ze de wedstrijd.
Na de wedstijd kreeg ik een mooie bal met alle handtekeningen erop!
Het was echt een geweldige dag!  Bedankt!
 
Vinnie Noorlander
20140119 163220
 

 
Luca Meerkerk uit E2 opgehaald door Chris Both
Stolwijk 1 - Floreant 1 2 - 2
lucameerkerk
 
Mels Verdoold uit F1 opgehaald door Jan Wouter Verdoold
Stolwijk 1 - Gouderak 1
Op 27 oktober Stolwijk - Gouderak mocht ik pupil van de week zijn!
Jan Wouter Verdoold kwam me ophalen.
Ik mocht mee warm lopen en ook in de dug-out zitten.
Na afloop kreeg ik een mooie bal met alle namen erop.
Het was heel leuk!
Groetjes Mels Verdoold
 
mels
 

 
Gydo de Vries uit E2 opgehaald door Danny Rietveld
Stolwijk 1 - Blijdorp 1
 
k ben Gydo de Vries, en ik ben pupil van de week geweest.
Op zondag 20 oktober werd ik opgehaald door Danny Rietveld.
Als eerste gingen we wat drinken in de kleedkamer, en daarna gingen we met het hele team warm
lopen op het veld, en een balletje trappen.
Toen gingen we terug naar de kleedkamer, en de grensrechter kwam mij daar ophalen en samen
liepen we naar de scheidsrechter.
We gingen het veld op en ik mocht een munt opgooien.
Stolwijk had de kleur goed.
Ik heb de aftrap genomen en mocht de bal in het doel schieten van Blijdorp.
De hele wedstrijd zat ik op de bank en in de rust ging ik met de spelers over schieten.
Het was wel jammer dat stolwijk verloor maar ik vond het heel leuk.
Ik kreeg ook nog een diploma en een bal met alle handtekeningen erop.
 
Groetjes Gydo, speler van E2
 
 

 
Rick de Heus uit E2 opgehaald door Danny Rietveld
Stolwijk 1 - HWD 2-1
 
Ik werd opgehaald door Danny Rietveld. Hij was heel aardig. Toen mocht ik warm lopen.
Met de aftrap hat ik een doelpunt gemaakt. Na de wetstrijd kreen ik een mooie bal.
Ik vond het een leuke dag verder
IMG-20130929-WA0002
 

 
Marijn Dekkers uit E3 opgehaald door Ernst Verdoold
 Stolwijk 1 - Ammerstol 1 4-5
 
Op zondag 15 september werd ik opgehaald door Ernst. Ik vond het een hele leuke dag, vooral dat ik ook in de dugout mocht zitten tijdens de wedstrijd. Ik heb veel doelpunten gezien, jammer dat ze net verloren met 4-5. Ik vind de bal helemaal gaaf.
Marijn Dekkers
IMG_1399
 
 
 
 
Pupil van de week seizoen 2012-2013
 
Fabian van de Graaf uit E3 opgehaald door Jan Wouter Verdoold
Stolwijk - VEP 0-0
Op zaterdag 30 maart mocht ik pupil van de week zijn.
Ik werd opgehaald door Jan Wouter . Het eerste moest tegen VEP spelen, de wedstrijd werd nul tegen nul. Het lukte ze niet om te scoren.
Zoals je op de foto kunt zien heeft Stolwijk eigenlijk wel gewonnen, want ik heb wel gescoord.
Ik vond het heel leuk en iedereen was heel erg aardig, ook de bal vind ik heel erg mooi
Iedereen bedankt voor de fijne middag (wel een beetje koud)
Fabian van der Graaf
fabian_2013_067

 
Tijs de Vos uit E1 opgehaald door Edo Burger
Stolwijk - Verburch 1 - 0
Op zondag 17 maart om 11:30 uur werd ik door Edo opgehaald.
Vanwege het slechte weer was het al twee keer afgelast.
Toen ik op de voetbal kwam, gingen we eerst naar het tweede kijken. En toen ging ik met het eerste naar de kleedkamer om de besprekingen door te nemen. Daarna mocht ik mee warmlopen en op doel schieten.
Toen kon de wedstrijd beginnen, ik mocht in het doel van de tegenpartij proberen te scoren en dat vond ik gaaf. Toen mocht ik plaats nemen in de dug out waar ik de wedstrijd zag. De wedstrijd werd in de tweede helft gestaakt, omdat de scheidsrechter zich blesseerde. Uiteindelijk werd het 1-0 voor Stolwijk . na de wedstrijd mocht ik in de bestuurskamer wat drinken en kreeg ik een oorkonde en een bal met handtekening van alle spelers. Ik vond het een leuke middag.
Tijs de Vos
CIMG2667   CIMG2676
 

 
Niels Walraven uit E3 opgehaald door Thijs Moerman
Stolwijk - Woerden 1 - 2
Het was leuk, en de bal is mooi. Ik schoot alleen naast.
Leuk in de dug out, maar het viel mij op dat er veel wordt gescholden.
Normaal hou ik nooit een hele wedstrijd vol.
En de scheids floot erg goed.
Niels_pvdw

Falco Aantjes uit E3 opgehaald door Mark Hoogendoorn
Stolwijk - Full Speed 0 - 3
Hij heeft enorm genoten, jammer dat we geen punten hebben behaald deze wedstrijd, maar dat mocht de pret niet drukken. Hij heeft weer wat ervaring opgedaan hoe het in het 1e elftal gaat, na afloop nog lekker een paar glaasjes cola en chips in de bestuurskamer waar hij ook een oorkonde en een bal met handtekeningen in ontvangst mocht nemen van Mark. Ik heb enorm genoten Mark bedankt!!
DSC04262
 

 
Patrick Verdoold uit E4 opgehaald door Chris Both
Stolwijk - Ona 1 - 2
 
Ik vond het erg leuk om te doen.
Vooral omdat ik mocht scoren bij de keeper van ONA.
En het was een erg leuke dag.
 
P9300075
 

 
Twan van Meijeren uit E1 opgehaald door Tom van Leeuwen
Stolwijk 1 - Gouda: 1 - 2
 
Ik vond het erg leuk dat ik scoorde bij de keeper van Gouda.
In het dugout zitten vond ik ook super leuk.
Het was alleen jammer dat Stolwijk verloren had.
Ik ben blij met mijn bal met alle handtekeningen.
Twan van Meijeren
Twan_pupil_van_de_week_001

 
Maurice van Kersbergen uit E2 opgehaald door Koen Dunnewold
Stolwijk - DHL1:  2 - 1
Ik ben Maurice van Kersbergen en ik ben laatst pupil van de week geweest. Een leuke ervaring vond ik dat, zeker. Aftrap nemen, mee naar de bespreking en op het eind afsluiten in de commissiekamer waar ik een gesigneerde bal kreeg met alle namen van het 1e erop. Dus je bent heel blij als je pupil van de week bent.
Maurice van Kersbergen E2
DSC_3625
 
 

Pupil van de week seizoen 2011-2012
 
Devon Spijkers uit E4 opgehaald door Danny Rietveld
Stolwijk - Vep 1-0
Zondag 11-03-2012 - Kwam Danny Rietveld mijn op halen  het was een TOP DAG  YES
 
SAM_2134
 
Nick Verkaik uit E2 opgehaald door Jasper Verdoold
Stolwijk -XerxesDZB 1 0-4

Opgehaald door Jasper Verdoold ik vond het leuk dat ik met de scheids het veld op mocht lopen en daarna in de duck- out mocht zitten, in de rust bleef ik op het veld maar na de wedstrijd nog een mooie bal en nog wat andere dingen  de dag kon niet meer stuk.

Bedankt allemaal voor deze geweldige dag, Nick Verkaik

b_440
 
Melvin Noorlander uit E4 opgehaald door Ernst Verdoold
Stolwijk - Bodegraven 0-1
melvin werd opgehaald door ernst,hij vond het een ontzettende leuke middag ondanks de harde wind!En is heel blij met zijn mooie bal!
IMGP3094
 
Wout van der Wolf uit E4 opgehaald door Edo Burger
Stolwijk - SVV1  2-0
Ik vond het heel leuk dat Edo mij op kwam halen met zijn mooie auto. Ik vond het ook leuk dat ik de aftrapmocht nemen en in de dug out te zitten en een beetje te eten. En dat ik een medaille kreeg en een bal met alle namen erop. Ik vond het ook leuk om de wedstrijd te zien en in de kleedkamer te zitten met de spelers. Ik mocht ook meedoen met het inschieten. Een hele leuke middag. Bedankt iedereen !
 
Groetjes,
Wout.
 
DSC03945
 Mitchell Noorlander uit E2 opgehaald door Joost van Niekerk
Stolwijk - Hermes DVS 1 uitslag 4 - 3
mitchell vond het een ontzettend leuke middag met alle spelers en vond het heel leuk dat joost hem op kwam halen!en was heel blij met de mooie bal!!
IMGP3024
 Erben Wouda uit E4 opgehaald door Tom van Leeuwen
Stolwijk - Mozaiek 1  uitslag 2-1
Ik vond het reuze spannend om mee te mogen met het 1e elftal.Het was super Cool om de warming up mee te doen.Vond het leuk dat Tom van Leeuwen me opgehaald heeft.Kreeg aan het eind van de dag een nieuwe bal met daarop alle namen van spelers. Ik heb een de grote tafel in de bestuurskamer mogen zitten met een zak chipjes.Het was de leukste dag van de week. Bedankt Erben
043
 
Jeroen de Kreij uit E4 opgehaald door Niels Huisman
Stolwijk - GLZ Delfshaven 1 uitslag 2-0
Jeroen was helemaal in zijn nopjes en was getuige van de eerste overwinning van Stolwijk 1
PA160199
Jannick van de Berg uit E3 opgehaald door Colin Oudenaarden keeper van Stolwijk 1
Het uitgebreide verslag van Jannick is te lezen op de pagina van E3
cid_210C1A0C26DF4D4B9D7C525F0C111D45MyToshibaTOSH
 

Joran van Stam uit E2 opgehaald door Mark Hoogendoorn:
Het maken van een doelpunt bij de keeper van de tegenpartij was vetgaaf
 
joran_pupil_vd_week_17

Bauke van de Drift uit E2 opgehaald door Peter Baauw.
'Het was de mooiste dag ooit' zei hij 's avonds bij het slapengaan.
 
 
baukepupilvandeweek

B sponsors

B sponsors

C sponsors

Copyright © 2018 Voetbal Vereniging Stolwijk | webdesign reclamebureau MMX

Joomla templates 1.7 free by Hostgator