UPDATE 3 Mededeling n.a.v. Coronavirus

De KNVB heeft n.a.v. de persconferentie van het Kabinet inzake de verlengde maatregelen rondom het Coronavirus besloten om de competities in het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit besluit geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, ofwel voor alle teams die bij de VV Stolwijk actief zijn. Omdat dit seizoen de competities niet meer hervat worden, is er ook besloten dat er dit seizoen geen eindstanden komen en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekercompetities niet uitgespeeld. 

Het volgende seizoen start iedereen weer in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. De KNVB is van mening dat dit het meest eerlijke en duidelijke besluit is. Teams die dit seizoen uitkomen in de A-categorie komen in het nieuwe seizoen uit in dezelfde competitie als waarin ze dit seizoen zijn gestart. In de B-categorie kunnen alle teams zich voor het nieuwe seizoen - zoals gebruikelijk - inschrijven voor het gewenste niveau.

Hoewel ook wij hier enorm van balen en het liefst nog gisteren dan vandaag weer lekker gaan voetballen, respecteren we dit besluit uiteraard en hebben we er volop begrip voor. We hopen dat iedereen begrijpt dat zolang dit niet veilig kan het gewoonweg geen optie is, hoe moeilijk en jammer dat ook is. Laten we met z’n allen ervoor zorgen dat we de overheidsmaatregelen blijven naleven zodat we dit virus zo snel mogelijk kunnen verslaan.

Houd afstand, blijf gezond en let een beetje op elkaar!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input