Hulp gevraagd voor de “corona diensten”

De regelgeving tijdens de corona periode op het terrein van de VV Stolwijk, ze worden met vele borden, posters en bewijzeringen aangegeven. Echter, deze regels moeten ook gehandhaafd worden.
Gelukkig is er al e.e.a. versoepeld de laatste weken; de jeugd t/m 18 jaar mag weer trainen en daar is onderling tijdens de trainingen zelfs de 1,5 meter afstand komen te vervallen.

De senioren trainen weer, nog wel met 1,5 meter afstand, maar we zien elke training weer de mooiste trainingsvarianten voorbij komen, zodat ook trainen op 1,5 meter afstand leuk en nuttig is.
Maar er gebeuren ook dingen naast het veld, en daar moet tijdens de trainingen van de teams van de VV Stolwijk steeds iemand aanwezig zijn. Wij noemen het coronadiensten, elders wordt het een velddienst of terreindienst genoemd. Want; zonder deze mensen geen (!) trainingen!

De jeugd, wil graag tot 1 juli door trainen, zeker nu er weer onderlinge partijen gespeeld mogen worden. Ook de senioren zouden graag tot 1 juli willen blijven trainen. Om dit mogelijk te kunnen maken, hebben we echter wel hulp nodig om de coronadiensten tijdens deze periode te kunnen blijven draaien!

Wat wordt verwacht van degene die coronadienst draait:

  • Je bent herkenbaar in geel of oranje hesje voor een ieder (hesjes aanwezig op complex)
  • Een ieder die geen training heeft of geeft, weren van het complex, zij hebben geen toegang
  • Toezien op het aanhouden van de looproutes op het complex
  • Toezien op het houden van de afstand van 1,5 meter van de trainer(s) t.o.v. de jeugd op het veld
  • Toezien op het houden van de afstand van 1,5 meter tussen alle deelnemers tijdens een training van de senioren
  • Toezien op het houden van 1,5 meter afstand voor een ieder aanwezig boven de 13 jaar op het complex buiten het trainingsveld
  • Toezien dat een ieder na de training direct het complex verlaat
  • Behulpzaamheid in EHBO (EHBO-koffer ligt in scheidsrechters kleedkamer naast bestuurskamer)


Wij zoeken hulp voor de coronadiensten tijdens de volgende tijden:

Maandag van 16:30 uur t/m 21:45 uur
Dinsdag van 18:30 uur t/m 21:30 uur
Woensdag van 16:30 uur t/m 21:45 uur
Donderdag van 18:30 uur t/m 22:00 uur

Uiteraard kan er in blokken van een aantal uur gewerkt en afgewisseld worden, geef dan even aan tijdens welke tijdstippen je beschikbaar bent. Ben je beschikbaar om ons te helpen/ondersteunen bij het draaien van deze diensten? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, telefoonnummer en je beschikbaarheid, dan wordt er z.s.m. contact met je opgenomen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input