Ondertekening contracten (nieuwe) trainers

Naast dat de VV Stolwijk het contract van hoofdtrainer Robin van der Hulst met een jaar verlengd, zijn er ook contracten getekend met een nieuwe trainer voor de JO19-1 voor komend seizoen en met een nieuwe trainer voor Stolwijk 2 op de zaterdag, ook voor aankomend seizoen. 

Afgelopen zaterdag zijn de contracten getekend en werd ook een andere nieuwkomer binnen de staf van de selectie welkom geheten. Over wie hebben we het allemaal?

Trainer/Coach Stolwijk 2 - Peter Klip
Geen onbekende voor de VV Stolwijk, Peter vertrok na het seizoen 2018/2019 (werd kampioen met de JO19-1 dat jaar) en keert nu dus terug. Peter gaat het 2e elftal trainen en coachen. Daarnaast zal hij hoofdtrainer Robin van der Hulst ondersteunen binnen zijn werkzaamheden voor de selectie.

Trainer JO19-1 - Benny Bensaid
De eerste contacten tussen de VV Stolwijk en Benny waren er al in 2019 en uiteindelijk heeft dat geresulteerd in de aanstelling van Benny als nieuwe trainer van de JO19-1 voor komend seizoen. Benny heeft ruime ervaring op een behoorlijk niveau, zowel als speler als ook als trainer. Aan Benny de taak om de talentvolle ploeg die hij onder zijn hoede gaat krijgen op een kwalitatief nog hoger niveau te krijgen en ze zo tevens voor te bereiden op een toekomstige stap naar de selectie. 

Hersteltrainer selectie - Mees van de Lagemaat
Mees van de Lagemaat, al jarenlang een veel gezien gezicht langs de lijnen bij de VV Stolwijk. Al actief als trainer bij de MO11-1 en nu na 20 jaar gestopt met zijn werkzaamheden als verzorger/hersteltrainer bij De Jodan Boys. Tijd voor de VV Stolwijk om het gesprek aan te gaan met Mees en te informeren of hij nog de intentie had om als hersteltrainer aan de slag te gaan, Daar staat Mees zeker voor openen dus zal hij vanaf het komende seizoen de hersteltrainingen gaan verzorgen. Zo wordt het medische team goed versterkt, daar ook Jan Boer (als verzorger/masseur) en Joost van Niekerk (fysiotherapeut) door zullen gaan met de werkzaamheden voor de selectie. 


Naast de hierboven genoemde trainers en leden van de medische staf, zullen ook Guido de Gruijter (keeperstrainer), Jasper Verdoold (teammanager), Richard Visser (elftalleider 1e elftal) en Maurice Bak (elftalleider 2e elftal) aankomend seizoen deel uitmaken van de technische staf van de selectie.
 

DSC00141

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input