Inschrijven op bardiensten

Help jij ons mee de kantine open te houden?

Sinds vorige week hangt er een heel groot barrooster op het luik waar voorheen de "snackcorner" zat. Wat is hiervan de bedoeling, zul je je afvragen? Nou, dat is eigenlijk heel erg simpel, hierop kan je je inschrijven voor een bardienst. Via de geel gearceerde plekken met een rood kruisje op bepaalde data kun je zien voor welke data en tijden we nog op zoek zijn naar mensen die komen helpen met het draaien van een bardienst.

Je schrijft dan echt in per datum, en zit niet direct aan een om-de-zoveel-weken schema vast. Tevens hebben we de diensten verkort tot 4 uur. Hiermee hopen we dat we het aantrekkelijker maken voor mensen om een keer te komen helpen. Uiteraard wordt je de eerste keer dat je komt helpen uitgebreid uitgelegd hoe alles werkt.

Hoe en bij wie schrijf je je in? Dit kan telefonisch / via whatsapp bij Lonneke Lakerveld via telefoonnummer 06-29069211 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het schema waar je je op in kan schrijven vind je via deze link: Barrooster 2021/2022


IMG 3014.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input