Opening van jubileumseizoen met Aftrapdag

Aftrapdag

UPDATE: inschrijven voor dit evenement is verlengd t/m woensdag 10 augustus a.s. !!

Om het jubileumjaar 90 jaar V.V. Stolwijk sportief in te luiden willen we jullie allemaal uitnodigen voor de Aftrapdag op vrijdag 26 augustus. Na 2 jaar van afwezigheid is dit alweer editie nummer 3 van deze sportieve happening en aftrap van het nieuwe seizoen. Deze dag is er voor alle jongens en meisjes tot en met 13 jaar die lid zijn, maar is ook bedoeld als kennismaking voor de nog onontdekte talenten met de V.V. Stolwijk die dus nog geen lid zijn. 

We hebben voor jong en oud, jongens en meisjes spetterende activiteiten in petto! Op deze dag zullen er vanaf 16:30 uur tot circa 19:00 uur verschillende activiteiten plaatsvinden op het terrein van VV Stolwijk. Dit jaar zijn er voetbal clinics verzorgd door de heren en dames van de selectie, kunnen jullie onderling partijen, maar gaan we ook bubbelvoetballen, voetbalsjoelen en flippervoetbal spelen. Dat is echter nog lang niet alles want dit jaar staat er zelfs een zandvlakte klaar waar we ons lekker uit kunnen leven met een partijtje voetvolley. Een springkussen en nog veel meer leuke voetbalspellen maken de dag verder compleet. Omdat het dit jaar extra feest is worden de deelnemers voorzien van eten en drinken en kun je genieten van lekkere poffertjes en voldoende limonade. Voor de bezoekers, welke jullie aan kunnen komen moedigen, is de kantine ook gewoon open. 

Bijgevoegd ook het aanmeldformulier, welke je gelijk kan downloaden. Deze mag (graag zelfs) gedeeld worden met niet-leden en jullie vriendjes en vriendinnetjes zodat ook zij kennis kunnen maken met de Voetbalvereniging Stolwijk. We zouden het onwijs tof vinden als jullie allemaal komen en lever dan ook je ingevulde aanmeldformulier in via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en doe dit uiterlijk maandag 1 augustus 2022, dat is de uiterste aanmelddatum! Dus deel dit bericht, tag je vrienden/vriendinnen, laat iedereen om je heen zich ook inschrijven en ga op vrijdag 26 augustus 2022 met z’n allen de sportieve strijd aan! 

Voor vragen en/of opmerkingen is de jubileumcommissie bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input