Nieuws

Op vrijdag 29 september 2023 wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden over het seizoen 2022-2023. De uitnodigingen hiervoor zijn reeds per mail verstuurd. Hieronder vind je de agenda van de avond.

Seizoen : 2022/2023
Datum : 29 september 2023
Aanvang : 20:30 uur


Agenda

1. Opening


2. Notulen Algemene Ledenvergadering seizoen 2021/2022


3. Ingekomen stukken en mededelingen


4. Jaarverslag van de penningmeester


5. Benoeming van de kascommissie


6. Jaarverslag van de secretaris


7. Bestuursverkiezing
Aftredend en niet herkiesbaar
- Floor Berends
- Jans Both
- Rene Luijten

Tegenkandidaten kunnen worden gesteld door inlevering van een schriftelijke opgave met de gewenste kandidaat, ondertekend door tenminste drie leden tot uiterlijk 17 oktober 2022, in te leveren bij het secretariaat, Postbus 5, 2820 AA STOLWIJK of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


8. Overige zaken
- Kledingplan per seizoen 2023/2024
- Realisatie nieuwe kleedkamer en verduurzaming van de vereniging
- Beleidsplan 2023-2028

9. Rondvraag

Beste leden, spelers, vrijwilligers, sponsoren, trainers en leiders.

De meeste vakanties zijn voorbij, de ballen zijn weer gekuist, de netten hangen weer, de velden staan er zoals altijd weer goed verzorgd bij en alle kleedkamers en de kantine zijn zo schoon dat ze er weer uitzien als nieuw. Kortom het voetbalseizoen 2023/24 begint en is goed voorbereid zoals je dat bent gewend bij de V.V. Stolwijk dankzij onze stille kracht, de vrijwilligers van de club! Na een feestelijk jubileumjaar 2022/2023, succesvol georganiseerd door de jubileumcommissie zal het nieuwe seizoen meer in het teken staan van spelplezier gecombineerd met prestige.

Aan de jonge selectie 1 en 2 en de vrouwen 1 de mooie taak zich maximaal in te zetten om in de bovenste regionen mee te draaien, dat zijn we samen met de trainers en leiders natuurlijk wel verplicht in de huidige klassen! Aan de rest van de teams de sportieve plicht om maximaal te presteren binnen je mogelijkheden! Het beleidsplan voor de jeugdteams welke het afgelopen jaar met veel zorg en een flink aantal stakeholders is opgesteld zal richting geven in een eenduidige begeleiding voor het indelen, coachen en begeleiden van jeugdteams.

We starten dit jaar met 5 herenteams, 1 damesteam, 15 jongens- en 5 meidenteams, ook starten we weer met 7x7 voetbal en walking voetbal, totaal met ruim 350 spelende leden! Gelukkig snappen veel mensen binnen de vereniging dat ook vrijwilligerswerk leuk en dankbaar werk is, dus de meeste teams zijn weer voorzien van leiders en trainers, de bar is weer redelijk bezet en ook zijn er een paar toppers die de vele wedstrijden willen fluiten, maar ….. Zoals iedereen weet maken vele handen ligt werk, dus doe je nu nog geen vrijwilligerswerk voor de vereniging geef je dan op om ons te helpen bij hand en spandiensten. Dit jaar zullen we de spelende en de niet spelende leden en ouders van de kinderen die nog niet hebben mogen ervaren hoe leuk en dankbaar vrijwilligerswerk bij de V.V. Stolwijk kan zijn persoonlijk benaderen of zij hand- en spandiensten willen verlenen. Snel opgeven is natuurlijk veel beter!

Naast de selectie met de nieuwe jubileum tenues en de senioren teams lopen dit seizoen ook alle jeugdteams er top bij in de nieuwe outfits, de sponsorcommissie heeft dit kledingplan met veel zorg samengesteld met als doel dat ieder team de komende jaren verzekerd is van een kledingsponsor in plaats van het ene team wel en het andere niet, ook het uitruilen van spelers binnen de teams en het organiseren van een regelmatig terugkerende kledingbeurs zorgen voor passende universele kleiding op de velden.

Behoudens het voetbal zijn er nog meer belangrijke items, waarvan er 1 belangrijke duurzaamheid is, in de zomerstop zijn de armaturen en de koelkasten in de kantine vervangen voor energiezuinigere exemplaren en in 2023/2024 zullen we ons verder verdiepen in de mogelijkheden om ook de V.V. Stolwijk nog beter te laten presteren op de verduurzaming van het complex.

Tot slot wensen wij van het bestuur iedereen veel sportief spelplezier voor komend seizoen, let op het zal nooit helemaal gaan zoals iemand individueel wenst, maar met zijn allen maken we er wat moois van!

Sportieve groet,
Het bestuur

Op vrijdag 1 september organiseren we van 18.00-20.00 uur een ouder (verzorger) - kind toernooi voor de spelers van de JO8/MO8 t/m de JO13/MO13.

Om het extra feestelijk te maken, zouden we het leuk vinden als jullie allemaal verkleed komen. Het ouder (verzorger) - kind duo dat het leukst verkleed komt, wint een prijs! Er zijn geen kosten aan het toernooi verbonden. Voor koffie/thee en limonade wordt gezorgd.

Vind je het leuk om mee te doen, geef je dan voor 29 augustus op door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Naast je naam ook graag vermelden in welk team je komend seizoen gaat spelen.

We hopen jullie allemaal te zien bij het toernooi!

Groetjes Activiteitencommissie VV Stolwijk

Let op! Komend seizoen worden alle jeugdteams gesponsord. Het voetbaltenue (shirt-broek-sokken) wordt via de voetbal geregeld, dit hoeft u dus niet meer zelf aan te schaffen! Binnenkort volgt meer informatie vanuit de sponsorcommissie!

Elke jeugdspeler dient te beschikken over:

➢ Rood shirt
➢ Zwarte broek
➢ Zwarte kousen
➢ Scheenbeschermers (verplicht te dragen!)
➢ Voetbalschoenen

Het sponsortenue wordt alleen bij wedstrijden gedragen en is dus op trainingen niet toegestaan. Het team als geheel is verantwoordelijk voor de tassen met inhoud. Bij vermissing en vernieling zullen de kosten bij het team in rekening worden gebracht. Het wassen geschiedt door het team zelf gedaan te worden, hier dient men onderling afspraken over te maken.

Wedstrijden worden in principe altijd in het rood/zwarte tenue gespeeld. Alleen als bij thuiswedstrijden de tegenstander in een (gedeeltelijk) rood shirt speelt worden de reservetenues gebruikt.

WhatsApp Image 2023 07 17 at 20.45.04

We zijn trots te kunnen mededelen dat René van Sprang per ingang van komend seizoen de trainer/coach van Stolwijk 2 is. Gisteren is het contract ondertekend voor de periode van 1 seizoen. Wij feliciteren René met zijn aanstelling en wensen hem heel veel plezier en succes voor het nieuwe seizoen. 

Technische beleidsplan V.V. Stolwijk

Met een aantal trainers/coaches van V.V. Stolwijk, onder begeleiding van Voetbalopleidingscentrum.nl, is er een nieuw Technisch Voetbal Beleidsplan opgesteld.

Het technisch beleid van V.V. Stolwijk is gericht op het opleiden van eigen jeugdspelers voor het eerste mannen en dames elftal. Bij de Heren is onze doelstelling de 4e klasse. Bij de dames op de 3e klasse. Gezien de huidige ontwikkelingen in het voetballandschap moet in de toekomst blijken of dit een realistische doelstelling is.

De vereniging heeft twee grote doelstellingen geformuleerd voor de jeugdopleiding. Op volgorde van importantie:
1. Spelers zo lang mogelijk behouden voor de vereniging en afleveren aan de senioren.
2. Kwalitatief zo goed mogelijke spelers afleveren aan de heren en dames selectie. De selectie zal bestaan uit eigen jeugdspelers

Het motto bij de jeugdteams is met plezier ontwikkelen.

Het is van belang dat binnen de jeugdteams ruimte is voor één ieder om zich op voetbaltechnische gebied maximaal te kunnen ontwikkelen. Binnen de jeugdteams heerst een veilig (sport) klimaat waar fouten gemaakt mogen worden met als doel dat elk individu zich met veel zelfvertrouwen durft te presenteren op trainings-en wedstrijddagen.

Een van de conclusies is dat er te weinig communicatie is tussen jeugdtrainers en jeugdleiders/coaches onderling. Met deze reden gaat Johan Teeuwen komend seizoen als Jeugd coördinator starten met het ondersteunen van de leiders en trainers met onder zijn arm het Technisch Voetbal Beleidsplan. Voor onze leiders en trainers worden avonden georganiseerd. Elke avond, met uitzondering van de aftrapbijeenkomst, bestaat in principe uit een theoretisch, praktijk en evaluatie gedeelte.

Om het volledige plan ter uitvoering te brengen, heeft tijd nodig. Het eerste jaar, seizoen 2023-2024 moet daarom ook als overgangsjaar beschouwd moeten worden. Dit beleidsplan creëert duidelijkheid over de onderlinge rollen en verhoudingen, duidelijkheid over de visie van de club, duidelijkheid over de inrichting van teams, de wijze van trainen, de trainingsstof en de wijze van talentontwikkeling.

Het volledige plan zal begin seizoen online zijn voor onze leden.

Het Hoofdbestuur

Het nieuwe Bewaarboekje voor seizoen 2023/2024 staat weer online! Hierin vind je ook alle teamindelingen voor de jeugd. De komende dagen zullen we ook de teamindelingen op de website aanpassen. Deze teamindelingen zijn terug te vinden op de website onder het kopje Jeugd, onder "teams” vind je straks alle teams en onder “downloads” vind je vanaf nu het Bewaarboekje, wat ook direct via de link hieronder is te downloaden! Het trainingsschema zal geplaatst worden, zodra deze rond is.

Bewaarboekje seizoen 2023/2024

 

354264302 773276244587074 7270103137323378820 n

V.V. Stolwijk en Voetbalopleidingscentrum.nl hebben overeenstemming bereikt over het met 1 jaar verlengen van het contract van Johan Teeuwen. De laatste jaren was Johan al actief als trainer van de JO19 maar stond hij ook diverse andere teams bij met trainingen en deed ook de begeleiding van de jongere trainers. Komend seizoen gaat hij zich vooral richten op de teams in de onderbouw qua begeleiding en zal hij zelf geen team gaan trainen/coachen.

Daarnaast gaat hij in dat seizoen ook als Jeugd Coördinator langs de velden bij alle trainers/coaches met onder zijn arm het nieuwe Technisch Voetbal Beleidsplan (TVB). Dit is opgesteld met een aantal trainers/coaches van V.V. Stolwijk onder begeleiding van Voetbalopeidingscentrum.nl (VOC). Meer informatie over dit plan zal binnenkort in aparte berichtgeving toegelicht worden.

Wij feliciteren Johan met nog een jaar V.V. Stolwijk en wensen hem ook komend seizoen weer veel succes en plezier toe!

 

Voetbalvereniging V.V. Stolwijk is per komend seizoen op zoek naar een enthousiaste train(st)er/coach voor ons dames elftal, welke uitkomt in de 4e klasse op zaterdag. Ben jij of ken jij een iemand die de ambitie heeft om het niveau van dit team te verhogen en te werken met een enthousiaste groep dames, reageer dan snel op deze vacature.

Voor deze functie zoeken wij een train(st)er die voldoet aan de volgende competenties:

· Is sociaal en communicatief vaardig;
· Is ambitieus en enthousiast;
· Is een echte verbinder
· Heeft ervaring als train(st)er/coach in het damesvoetbal
· Een diploma is een pré, niet geëist
· Draagt de normen en waarden van de vereniging uit;
· Moet aandacht hebben voor ontwikkeling en inpassen van jeugdige spelers;
· Bezit over een natuurlijk overwicht op de spelersgroep
· Rekening houden met de mogelijkheden en onmogelijkheden van een dorpsclub

Het takenpakket bestaat uit:

· De trainingen verzorgen op dinsdag- en donderdagavond;
· Als coach aanwezig zijn bij de wedstrijden op zaterdag;
· Communiceren en samenwerken met coach en elftalbegeleiding, trainer/coach hoogste meisjes junioren team.

Wat bieden wij:

· Een enthousiaste groep dames.
· Mix van dames die sinds 1-2 jaar in de senioren spelen en dames die al heel wat ervaring hebben met het spelen op senioren niveau.
· Prima werkomstandigheden op een mooi sportcomplex;
· Een passende vergoeding
· Tevens staan we er voor open om te faciliteren in het behalen van trainersdiploma(‘s)

Voor verdere informatie kan je contact opnemen met Jasper Verdoold, bestuurslid technische zaken, bereikbaar op 06-30162614. 
Heb je interesse dan graag een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. vacature trainer dames.

Over 3 weken is het weer zover, dan begint de 40e editie van het Tentenkamp van V.V. Stolwijk. En wat voor een! Er is weer hard gewerkt door de vrijwilligers van de Tentenkampcommissie om een prachtig programma in elkaar te zetten. En omdat het de 40e editie is, is er voor het Thema "Feest" gekozen! En dat ook nog eens allemaal in het seizoen dat de voetbal zelf haar 90e verjaardag viert, mooier kan het niet.

Het programmaboekje is inmiddels rondgebracht en kan nu ook digitaal ingezien of zelfs gedownload worden. De voorkant van het programmaboekje staat hieronder, als je daarop klikt, opent de link naar het boekje. 

We wensen de vrijwilligers nog veel succes met de voorbereidingen en alle deelnemers alvast ontzettend veel plezier toe!

T40

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input